Këta meshkuj tradhëtojnë më shumë

Këta meshkuj tradhëtojnë më shumë

Është e njohur që varësia financiare nga dikush mund të ndikojë në ndjenjën e dominimit dhe barazisë në lidhje dhe ai person i cili është i varur financiarisht nga partneri e kompenson këtë në mënyra të pashembullta.

Nga ky mendim udhëhiqej ekipi hulumtues i cili ka zbuluar që kur femra fiton dukshëm më shumë sesa partneri, shanset janë më të mëdha që ai ta tradhtojë.

Hulumtimi i Universitetit në Connecticut ka zbuluar që meshkujt e moshës midis 18 dhe 33 vjeç, të cilët fitojnë shumë para tradhtojnë më rrallë, ndërsa meshkujt të cilët fitojnë dukshëm më pak se partneret e veta janë të parët që tradhëtojnë. boldnews.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *