Këto shenja tregojnë se keni në krah shpirtin binjak

Këto shenja tregojnë se keni në krah shpirtin binjak

Disa shenja të vogla që mund të tregojnë se a jeni me të vërtetë ‘shpirti binjak’ i partnerit tuaj (dhe anasjelltas).

Megjithëse keni bërë sherr, ai gjithmonë nuk harron të të zbusë zemrën me një mesazh dashurie.

Motoja e tij është: Ti vjen e para, pastaj janë gjërat e tjera të përditshmërisë.

Megjithëse është rrëmujaxhi, ai nuk përton ta pastrojë banesën vetëm të të bëjë ty të lumtur.

Kurrë nuk të merr në telefon, kur e di se jeni me shoqet.

Kushti i vetëm i tij është që të mos e tradhtoni me dikë tjetër

Kuptoheni vetëm me një vështrim dhe qeshni të dy edhe atëherë kur të tjerët nuk qeshin dhe nuk e kuptojnë përse.

I pëlqejnë shoqet tuaja dhe kurrë nuk ka bërë komente negative për to.

Edhe pse nuk është e vërtetë, ai insiston se darka që keni përgatitur është e mrekullueshme, përkundër asaj se fytyra e tij tregon diçka tjetër.

Megjithëse keni një kohë të gjatë bashkë ju nuk e keni parë kurrë që ai të kthejë kokën prapa femrave të tjera. /lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *