Google fshinë 39 kanale nga Youtube

Google fshinë 39 kanale nga Youtube

Google ka publikuar sot detaje rreth përpjekjeve të saj të vazhdueshme për të luftuar fushatat e ndikimit nga qeveritë e huaja dhe format e tjera të ndërhyrjes së zgjedhjeve.

Si rezultat janë fshirë 39 llogari në Youtube të afërta me transmetimin e Republikës Islamike të Iranit.

Kent Walker, nënkryetari i lartë i Google i çështjeve globale tha se Google ka grumbulluar dëshmi që lidhën operatorët e 39 llogarive në YouTube – si dhe gjashtë blogje në platformën e vetë botimit Blogger. Llogaritë në YouTube krijuan vetëm pak më shumë se 13.000 shikime./lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *