Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh shumë i pasur

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh shumë i pasur

Ndër shekuj nishanet kanë qenë një pikë e mirë referimi nga ku mund të mësoje diçka më shumë për të ardhmen. Njerëzimi i ka studiuar njësoj si yjet nxitur nga dëshira e madhe për të ditur më shumë rreth të nesërmes.

Sipas tyre, një kategori shumë e veçantë është edhe ajo e nishaneve që paralajmërojnë pasuri të madhe. Nëse në një nga këto 12 zona keni nishane dijeni se pritet të pasurohuni. Të paktën nishanet janë në anën tuaj!

Nëse ke nishan në faqen e djathtë do të pasurohesh fill pas martesës

Në rast se nishanin e ke mbi buzë pritet t’i gëzohesh pasurisë që në rini

Nishan në hundë

Nishani në hundë, qoftë në pjesën ballore apo në anësore parashikon pasuri, vetëm se personi duhet të ketë durim dhe të presë momentin e duhur, për hapin e madh. Suksesi, fama, pasuria dhe udhëtimet do të vijnë diku rreth moshës 30- vjeçare.

/cna.al/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *