Elita Ziberi këshillat rreth karrierës i merr nga nëna e saj, ndryshe nga ç’kishim menduar!

Elita Ziberi këshillat rreth karrierës i merr nga nëna e saj, ndryshe nga ç’kishim menduar!

Gjithmonë emri i saj përmendet si bija e Arif Ziberit, liderit të “Elita 5”. Edhe pse arritjet e saja personale janë shumë të mëdha. Elita Ziberi gjithmonë ka kënaqur publikun tetovar me baladat të cilat i interpreton dhe këngët e saja, pjesëmarrja në The Voice Turkey afirmoj edhe një herë aftësitë dhe potencialin e saj vokal. Në një intervistë ekskluzive për Bon Zo, Elita na tregon më tepër për planet e ardhshme, të rejat nga skena muzikore dhe sukseset.

 

  1. Përshkruaje veten me 5 fjalë?

–  Këmbëngulëse. Ambicioze. E përkushtuar. E shoqërueshme . Pak nervoze 😂

 

  1. Cili do jetë “coveri” i radhës dhe kur do e dëgjojmë?

– Cover nuk e kam aspak mendjen njëherë te bëj , jam përkushtuar punës qe të bëj këngët e mia.

 

  1. Një ëndërr e jotja e kahmotshme është të shohësh veten si mësuese në një shkollë muzike, në cilin stad të realizimit është ëndrra?

– Po ëndrra ime është qe të jem një mësuese muzike sepse i dua fëmijët dhe kam qejf të punoj me ata.

 

  1. Ke qenë një ndër bashkëpunëtoret më të afërta në manifestimin Vera e Kulturës Tetovare. Sa e kënaqur ke dalë nga vetja (me përzgjedhjen e artistëve) pas përfundimit?

– Të them të drejtën edhe pse nuk kam qenë çdo ditë në manifestimet e VKT , sepse kam pasur mbrëmje, por koncerti i fundit me Ledri Vulën ishte Vulë në Tetovë

 

  1. Këshillat e karrierës i merr nga babi, anëtaret e grupit apo dikush tjetër?

– Këshillat për karrierë i marr nga Mami më shumë sepse ajo është personi që çdoherë më fol mua dhe babit ✋🏻

 

  1. Sa je në gjendje të sakrifikosh për muzikën?

– Mmm për muzikën edhe kam sakrifiku shumë, por tash s’them që kisha sakrifiku aq shumë sa më përpara 🙄

 

  1. Përse nuk ve në shërbim të karrierës pak më tepër hiret femërorë? A është një gjë e gabuar kjo për ty?

– Aspak s’është e gabuar sepse ky është karakteri im, s’mund te dal jashtë vetes kur nuk jam ajo Elita që jam. Kështu që Elitës i ngjan sa më e thjesht dhe klasike, shumë rrallë ndodh që ndonjëherë kam dalë jashtë vetes, por asnjëherë në televizion s’kam bërë ashtu gabime sepse kemi familje, fëmijë që na ndjekin dhe nuk e mendoj se është gjë e mirë për mua.

 

  1. Ka perspektivë Tetova për rininë?

– Tetova është kryeqytet i shqiptarëve të Maqedonisë, kështu që duhet të jetë edhe vendi më me perspektivë për rininë. Ne të gjithë duhet të punojmë drejt këtij qëllimi, i cili deri diku është i arritur, por jo plotësisht.

 

  1. Nëse nuk do merreshe me muzikë, çfarë do ishe duke bërë?

– Ndoshta Avokate 😂

 

  1. Çfarë do e këshilloje veten nëse do ishe tani në fillimet e karrierës?

– Do e këshilloja veten qe çdo gjë çka të më ndodhte në jetë, nuk duhet që ta lej muzikën të pauzoj asnjëherë .

 

/bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *