Më 07 shtator fillon manifestimi “Tingujt e Çarshisë”

Më 07 shtator fillon manifestimi “Tingujt e Çarshisë”

Edhe këtë vit si tradicionalisht Qendra Informative Kulturore (QIK), në Shkup, në krye me Sermine Purrinin, organizon projektin e madh “Tingujt e Çarshisë”, informon Koha.

“Manifestimi tradicional TINGUJT e ÇARSHISË, 2018, projekt i cili do të mbahet në lokacionet e Çarshisë së Vjetër të Shkupit, me datë 7 dhe 8 shtator, 2018” shkruan Purrini.

Këtë vit në manifestim do të marrin pjesë Alban Skënderaj, Getoar Selimi, Linda Hakaj, Nexhat dhe Valon Suma… si dhe shumë emra tjerë të estradës shqipe nga vendi dhe rajoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *