Për këto tri shenja horoskopi, shtatori do të jetë muaji më i keq!

Për këto tri shenja horoskopi, shtatori do të jetë muaji më i keq!

Duke na u afruar ngadalë fundi i vitit, është më se e vërtetë që dëshironi të dini se çfarë ju parashikojnë yjet për muajin shtator.

Personave të këtyre tri shenjave, këtë muaj kureshtja nuk do t’u sjellë asgjë të mirë.

DASHI

Është koha që të festojnë, të cilën Deshtë e kanë pasur që nga fillimi i vitit, sepse 2018-s së filluar – planetit të tyre sundues, Marsit, do t’i vijë fundi. Gjatë katër muajve të ardhshëm, Deshtë do të kenë vështirësi që të përqendrohen dhe mungesë energjie.

Jeni lodhur shumë në muajt e mëparshëm, dhe tani do të detyroheni të punoni “jashtë kohës së rregullt”, në mënyrë që ta ruani atë që keni ndërtuar deri tani.

AKREPI

Merkuri në fillim të nëntorit do të jetë në fazë retrograde për herë të tretë këtë vit, gjë që do t’i godasë të gjitha shenjat e ujit, posaçërisht Akrepat. Do të detyroheni të ngadalësoni dhe për çdo gjë të mendoni disa herë para se të filloni aksionin.

Ndikimin më të madh Merkuri retrograd do ta ketë në jetën tuaj sociale dhe në arsimim, me afrimin e fundit të vitit.

PESHQIT

Ky vit deri tani ka qenë plot sfida për personat e lindur në shenjën e Peshqve, kështu do të jetë deri në fund të vitit. Qoftë kur është fjala për marrëdhëniet familjare, emocionale dhe afariste, katër muajt e fundit të këtij viti Peshqve do t’u sjellin shumë pengesa.

Do të jetë mirë që të studioni dëshirat tuaja dhe që të angazhoheni që çdo gjë të keqe ta lini këtë vit, në mënyrë që viti i ardhshëm të jetë më i mirë./telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *