Shtatë anët negative të njerëzve me inteligjencë të lartë

Shtatë anët negative të njerëzve me inteligjencë të lartë

Ndonëse në shikim të parë mund të duket se shkalla e lartë e inteligjencës mund të jetë gjëja e vetme pozitive, ka disa anë negative të IQ të lartë.

Të gjithë njerëzit inteligjentë kanë mangësi dhe përdoruesit e Quoras u përpoqën t’i përmbledhin ato nën titullin “Kur inteligjenca bëhet një mallkim”, transmeton KP.

Nga përgjigjet e tyre Business Insider ka tërhequr shtatë anët negative të inteligjencës së lartë:

  1. -Shpesh mendojnë më tepër se sa ndiejnë
  2. – Ata nuk e dinë vlerën e punës së vështirë
  3. – Njerëzit presin prej tyre të jenë vazhdimisht në kulmin e tyre
  4. – Shpesh dinë të korrigjojnë njerëzit e tjerë në bisedat e përditshme dhe kështu i nervozojnë
  5. – Mendojnë shumë dhe analizojnë
  6. – Njerëzit shpesh mendojnë se janë mburracak
  7. – Ata e kuptojnë se sa nuk e dinë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *