9 gjërat që gratë nuk ua thonë kurrë burrave

9 gjërat që gratë nuk ua thonë kurrë burrave

1. Shikojnë profilin e partnerit – Asnjë grua nuk do të pranojë të ketë parë profilin në rrjetet sociale të partnerit të tyre, duke arritur deri tek gjërat e para që ai ka postuar. Natyrisht, do të shikojnë gjithashtu edhe llogaritë në rrjetet sociale, të grave më të pranishme në fotot dhe postimet, të cilat gjithmonë do të jenë të këqija, të pakëndshme dhe mashtruese.

2. Mikja më i mirë di gjithçka – Askush nuk duhet të besojë një grua kur ajo premton të mos i tregojë asgjë, askujt. Në fakt, shoqja më i mirë gjithmonë do të dijë çdo gjë, që nga puthja e parë deri tek detajet më intime të marrëdhënieve, fotot e nxehta dhe bisedat private.

3. Gjithmonë shpenzojnë shumë për blerje – Burrat, pavarësisht se sa të mirëkuptueshëm mund të jenë, kurrë nuk do të jenë në gjendje të kuptojnë se çfarë ndodh me gratë gjatë blerjeve. Është një mënyrë për t’u çlodhur dhe kënaqur. Shpenzimi i shumë është një mënyrë për të arritur qetësinë, edhe pse është më mirë të fshehin faturat.

4. Duan fundin e lumtur – Çdo grua shpreson që njeriu i fundit që ka takuar më në fund mund të jetë ai i duhuri. Përkundër kësaj, ato kurrë nuk do ta pranojnë, përveç se kur është partneri i radhës ai që çbilancohet i pari. Deri atëherë, megjithatë, ata do të mbeten agresive dhe me mendjen e tyre.

5. Ato duan të ndryshojnë partnerin – Është e panevojshme të thuhet, gratë duan të “shpëtojnë” partnerin e tyre, duke korrigjuar të gjitha gabimet e tyre. Megjithëse duket se transformimi është i rastësishëm, realiteti është se çdo gjë iska qenëhte projektuar që nga momenti i parë. Gratë mund të jenë shumë këmbëngulëse, kur duan të arrijnë një rezultat.

6. Gjithmonë do të bëjnë gjërat në mënyrën e tyre – Edhe kur burrat përpiqen të ndihmojnë partneren e tyre në shtëpi, më pas gratë gjithmonë do të ndryshojnë rendin e gjërave, gjithmonë duke bërë sipas mënyrës së tyre. Pavarësisht kësaj, nuk e thonë sepse nuk duan të duken si mosmirënjohëse.

7. Ato nuk e dinë sa kohë u duhet për t’u përgatitur – Burrat nuk do ta kuptojnë kurrë përgatitjen e kujdesshme prapa çdo takimi. Duhet të zgjedhin pamjen e duhur, make-up dhe stilin e flokëve dhe shumicën e kohësprovojnë një mijë opsione, para se të dalin. Pikërisht për këtë arsye ne gjithmonë përfundojnë me vonesë, prandaj është e kotë të përpiqemi ta përshpejtojmë këtë proces, rezultati do të jetë gjithmonë i njëjtë.

8. Takat janë të parehatshme – Asnjë grua nuk do të pranojë se janë të parehatshme dhe se në fund të ditës do të kenë këmbët copë. Për të qenë sexy, ky është çmimi më i ulët për t’u paguar.

9. Janë të tmerruara nga braktisja – Çdo grua ka frikë se do të braktiset, edhe nëse ajo kurrë nuk do ta pranojë se kjo është frika e saj e madhe. Arsyeja? Ato nuk duan t’u japin burrave kënaqësinë që të kenë pushtetin në një marrëdhënie. /lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *