Katër ushqime që luftojnë stresin

Katër ushqime që luftojnë stresin

Shpesh ndodh të jemi nën stres dhe të mos dimë si ta zgjedhim pa barna. Besoni apo jo, edhe ushqimi mund të na ndihmojë.

Disa ushqime janë të mrekullueshme për shëndetin tonë fizik dhe psikik. Konsumoni për disa ditë dhe do të ndiheni më mirë.

Bananet
Aleat natyral kundër stresit, ndihmojnë në kontrollin e apetitit, punën e trurit dhe rregullimin e stresit. Po ashtu ndikojnë me rastin e disponimit të keq.

Spinaqi
Qetëson sistemin nervor dhe jep fuqi.

Shalqiri
Është i pasur me vitamina, magnez, kalcium. Përmirëson sistemin e imunitetit, ul nivelin e yndyrave në trup, përmirëson punën e veshkave dhe do të merrni më shumë energji.

Boronicat
Forcojnë imunitetin dhe përmirësojnë disponimin. /lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *