Zgjidhja ideale për eliminimin e rrathëve të zinj poshtë syve

Zgjidhja ideale për eliminimin e rrathëve të zinj poshtë syve

Rrathët e zinj krijohen zakonisht tek ata njerëz që kanë lëkurë të hollë, pasi ata i kanë enët e gjakut të dukshme dhe kjo e shkakton edhe ngjyrën e errët.

Pas një mbrëmjeje festive, një gjumi të parehatshëm zgjoheni me rrathë krejtësisht të papëlqyeshëm poshtë syve.

Nëse nuk doni të keni rrathë poshtë syve është e rëndësishme që ju të keni një mënyrë jetese të shëndetshme. Sigurohuni të flini gjumë mjaftueshëm, mos pini shumë alkool, ose mos pini fare.

Gjithashtu edhe kafeja ose produkte të tjera me kafeinë bëjnë që të ngushtohen enët e gjakur dhe të krijohen ato rrathët e shëmtuar.

Por mos harroni gjënë më të rëndësishme, asnjëherë mos flini me make-up./LEXO.AL/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *