Lexus përgatit tri premiera për Panairin e veturave në Paris (FOTO)

Lexus përgatit tri premiera për Panairin e veturave në Paris (FOTO)

Në fillim të tetorit, kryeqyteti francez do të presë kompanitë më të mëdha të makinave në botë që do të prezantojnë modelet dhe konceptet e fundit për publikun.

Këtë vit vizitorët do të kenë mundësi të shohin risi të shumta, ndër të cilat janë edhe tri premiera të Lexus japonez.

Lexus në Paris vjen me një coupe të ristilizuar RC. Fotot e para të kësaj makine u publikuan në fund të gushtit dhe më shumë detaje do të dihen në hapjen e panairit.

Marka luksoze e Toyota do të ekspozojë në sallën e automjeteve të ardhshme edhe Lexus LC Limited Edition, i cili do të mbërrijë në dyqanet e shitjes me pakicë në Evropë në nëntor 2018.

Risi e tretë në Paris do të jetë brezi i shtatë Lexus ES, i cili debutoi këtë pranverë në Pekin. Sedan luksoz do të përballet me modelet e tregut të tilla si Mercedes E klasë, Audi A6 dhe BMW Series 5.

Lexus gjithashtu njoftoi se do të hapë një librin e porosisë për kompakt crossover UX gjatë panairit. Ky model është shumë i rëndësishëm për realizimin e planeve të një marke japoneze që dëshiron të shesë një total prej 100,000 makina në Evropë në vit, në 2020.

Panairi i veturave në Paris për përfaqësuesit e medias fillon më 2 tetor, derisa dy ditë më vonë do të hapen edhe portat për vizitorët./fax.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *