Foto/ Rikthehen modelet e viteve ’90

Foto/ Rikthehen modelet e viteve ’90

Ishte e pashmangshme që dekada që na dhe “The Spice Girl”, “Friends” dhe filmat ikonë si “Cluesless” dhe “Fight Club”, të zhduket aq lehtë.

Ky stil pa dyshim duhet të kthehet përsëri në trend, dhe ajo është duke ndodhur.

Disa nga to të cilat janë duke u kthyer janë edhe këpucët me “gomë” të trashë, apo platformë./lexo.al/

        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *