A ju kujtohet kur Labi na prezantoi me motrën e tij dhe zërin e saj të mahnitshëm

A ju kujtohet kur Labi na prezantoi me motrën e tij dhe zërin e saj të mahnitshëm

Kjo është një nga videot më të shikuara të Labinot Tahirit në Facebook.

Para 2 vitesh ai kishte vizituar motrën e tij, Sarandën në Gjermani dhe kishin kënduar së bashku.

Videoja është shikuar shumë dhe shpërndarë, e edhe sot e kësaj dite shikohet e shpërndahet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *