Mos i vishni më asnjëherë rrobat e reja pa i larë

Mos i vishni më asnjëherë rrobat e reja pa i larë

Është në të mirë të shëndetit tuaj, kështu që na e dëgjoni fjalën kur ju themi që rrobat pavarësisht se janë të reja nuk duhet të vishen kurrë pa larë.

Në shumë raste mund të haseni me irritime dhe alergji të lëkurës të cilat shkaktohen nga kimikate që ndodhen në rrobat e reja. Profesori Donald Belisto, dermatolog, pohon se rrobat e reja duhet të lahen menjëherë pasi të arrini në shtëpi.

Rrobat e reja mund të sjellin edhe mikrobe nga personat që kanë provuar ato para jush. Kështu që bëni kujdes, jo vetëm sepse janë të reja supozohet që janë të pastra! /lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *