Gjashtë shenja që tregojnë se partneri juaj po ju tradhton

Gjashtë shenja që tregojnë se partneri juaj po ju tradhton

Ne jemi të sigurt se intuita ju informon në disa momente se diçka është e gabuar.

Ndjenja për ndryshime tregon se marrëdhënia me partnerin tuaj nuk është e mirë.

Këto shenja tregojnë se ekziston mundësia që partneri juaj të ketë dikë tjetër pranë jush, transmeton KosovaPress.

– Mesazhet private dhe sjellja e çuditshme

Më herët nuk kishte ndonjë problem për të parë se me kë flet partneri juaj dhe mund t’ia lexonit mesazhet nëse do të ishit të interesuar. Por, kohët e fundit, është e pazakontë. Fsheh celularin, bëhet nervoz kur qëndroni prapa tij ndërsa jeni ulur në kompjuterin tuaj, buzëqesh për mesazhin që merr, por nuk dëshiron t’ju tregojë se për çfarë po ndodh. Ky ndryshim do të thotë se ka diçka që nuk dëshiron ju ta dini.

-Ndryshime në veturë

Makina mund të jetë një tregues i madh se diçka po ndodh. Me përjashtim të rasteve kur ju mund të gjeni flokët që nuk janë tuajat, vendet e pasagjerëve mund të përshtaten ndryshe dhe kilometrazhi që është rritur papritmas.

-Ndryshime në pamje

Partneri juaj, i cili për vite me radhë ishte i përkushtuar ndaj një stili të caktuar të veshjes, dhe jetës në përgjithësi, papritmas të gjitha fillon të ndryshojë. Ai shkon në palestër apo në kurs për të cilin nuk ishte i interesuar më herët. Fillon të lajë rrobat e veta. Këto shenja mjaftojnë të dyshoni se lidhja juaj nuk është më si më herët.

– Ndryshim i interesit për muzikën

Keni hetuar se ai ka ndryshuar edhe mënyrën e shprehjes, të cilën nuk e keni dëgjuar as prej miqve të tij dhe historia e YouTube së tij tregon se dëgjon këngë që nuk janë të ngjashme me zgjedhjen e tij të zakonshme të muzikës.

– Pasioni është pothuajse i padisponueshëm

Ju përpiqeni gjithmonë të dukeni mirë, bëni atë që ai pëlqen, por atij apo saj thjesht nuk i duket interesante. Ndjeni se nuk është i interesuar të flasë për ndonjë temë seksuale, dhe gjithashtu ka harruar t’ju japë komplimente.

– Rritja e shpenzimeve monetare

Ju keni vënë re se shpenzimet janë rritur kohët e fundit dhe një listë e kostove të saj tregon pazar në lagjet ku zakonisht nuk lëviz. Mos u ngutni të reagoni ndaj këtyre treguesve, ndërmerrni diçka për të gjetur të vërtetën dhe bëni vetes një favor për të ardhmen.

/KosovaPress/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *