Ermal Mamaqi habit me deklaratën, në vend të Amit zbulon se kush mund të ishte bashkëshortja e tij sot

Ermal Mamaqi habit me deklaratën, në vend të Amit zbulon se kush mund të ishte bashkëshortja e tij sot

Ka qenë moderatori i njohur Ermal Mamaqi ai që e ka zbuluar këtë detaj, gjatë intervistës me të ftuarën e radhës në emisionin e tij, Albana Osmani.

Kjo e fundit ka qenë në garë për të qenë prezantuese e “Portokallisë”. Pasi zbuloi këtë, Ermali u shpreh se po të kishte fituar Albana konkursin, sot ata mund të ishin një çift bashkëshortësh.

“Në ‘Portokalli’ në kohën kur konkurroi dhe Ami, ajo fitoi, ti nuk fitove. Pra në qoftë se do ta kishe fituar ti ‘Portokallinë’, ne do të ishim të martuar bashkë?”, i drejtohet Ermali Albanës, në videon e publikuar në “Instagram”, të shkëputur nga emisioni që do të transmetohet nesër.

Video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *