Ky është parfumi që përdorte Lady Diana

Ky është parfumi që përdorte Lady Diana

Princesha e Popullit ishte e famshme dhe e dashur nga publiku për punën e saj të palodhur, dhembshurinë, dhe stilin ikonik e të pavdekshëm të modës. Lady Dianën e kanë adhuruar të gjithë për këto arsye.

Shumë kanë pasur fatin edhe ta takojnë Princeshën dhe të ndjejnë mirësinë e saj. Të tjerë, e kanë adhuruar nga larg.Një nga format për t’u ndjerë afër me të është sigurisht parfumi.

Asgjë më shumë se aroma e lëkurës së dikujt nuk të ngjall kujtime dhe të transmeton energji. Parfumi që përdorte Lady Diana ishte sekret për të gjithë, deri pas vdekjes së saj. Por tashmë jo.

Nëse Diana ka qenë dhe është burim frymëzimi në stil, mund ta finalizoni duke përdorur edhe parfumin e saj. Lajmi i mirë është parfumi është ende në shitje, dhe në fakt ka një çmim të lirë. Por çfarë parfumi përdorte ajo?

Nëse Diana ka qenë dhe është burim frymëzimi në stil, mund ta finalizoni duke përdorur edhe parfumin e saj. Lajmi i mirë është parfumi është ende në shitje, dhe në fakt ka një çmim të lirë. Por çfarë parfumi përdorte ajo?

/lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *