Pse nuk duhet të flini me barkun e zbrazët

Pse nuk duhet të flini me barkun e zbrazët

Duhet të keni kujdes që asnjëherë mos të shkoni në shtrat nëse barkun e keni të zbrazët.

Keni lexuar mjaft se nuk preferohet të hani para se të flini, mirëpo nuk preferohet as të flini me bark të zbrazët, sepse kjo ndikon edhe në cilësinë e gjumit.

Kur nuk keni ngrënë ushqim, niveli i glukozës në gjak bie dhe si rrjedhojë gjumi gjatë natës do jetë i çrregullt.

Nëse nuk hani siç duhet, ditën do keni vetëm uri, gjatë gjithë ditës.

Kur trupi nuk arrin të marrë gjumin e mjaftueshëm, atëherë dobësohen aftësitë metabolike të organizimit. /lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *