2018, këta janë personat më të pasur në Amerikë

2018, këta janë personat më të pasur në Amerikë

Revista e njohur “Forbes” ka zbuluar listën e yjeve amerikanë më të pasur për vitin 2018.

Gjatë këtij viti disa personazhe të njohur kanë shtuar në llogaritë e tyre me mijëra dollarë, të cilët i kanë fituar falë punës së palodhur.

Në vend të parë është George Lucas me një pasuri prej 5.4 bilionë dollar i ndjekur nga Steven Spielberg me 3.7 bilionë dollar.

Vendin e tretë e mban Opra Winfrey me 2.8 bilionë dollarë dhe Michael Jordan me 1.7 bilionë dollar.

Pjesë e listës për këtë vit është edhe mbretëresha e ‘makeup-it’ Kylie Jenner, e cila mban vendin e pestë.

Këtë vit ajo i ka siguruar xhepit të saj 900 milionë dollarë nga kompania “Kylie Cosmetics”, ku ajo gëzon 100 % të aksioneve.

/Klan Kosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *