Brenda zyreve të lojës “Candy Crush Saga”

Brenda zyreve të lojës “Candy Crush Saga”

Agjensia suedeze, “Adolfsson & Partners”, ka dizajnuar zyrat e “Candy Crush Saga”, në Stokholm, të cilat i përshtaten për mrekulli koloritit të lojës, të zhvilluar nga “King society”.

Zyrat e “King society”, janë të ndara në dy kate, ndërsa janë dizajnuar sipas lojrave të zhvilluara nga kjo kompani, të inspiruara nga universi, peisazhet dhe karakteret e lojës.

Dizajnerët kanë potencuar se qëllimi i tyre ishte të krijonin një pejsazh kreativ të zyrave që do të ishin në harmoni me frymën që bartë kompania King – një vend magjik dhe argëtues, që me një fjalë mund të quhet dhe mbretëri.

Brenda objektit ndodhen dhe hapësirat për pritjen e vizitorëve, të cilat po ashtu janë përplot kolorit dhe personazhe nga bota e lojërave.

Shikoni më poshtë fotot mahnitëse:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *