Ky është tipari që dëmton personalitetin tuaj

Ky është tipari që dëmton personalitetin tuaj

Një ndër tiparet më të dëmshme konsiderohet keqardhja ndaj vetes.

Sado që në disa momente keqardhja ndaj vetes na ndihmon që të tejkalojmë dhimbjen apo ndonjë dështim, kjo veçori është tejet e rrezikshme nëse kthehet në shprehi.

Keqardhja mund t’u ndalojë që të korrni suksese dhe të arrini synimet e juaja.

Kuptoni gabimet, por mos e teproni me fajësinë ndaj vetes. Kështu do të vëreni ndryshime pozitive në jetë. /lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *