Pse meshkujt vuajnë më shumë pas ndarjes?

Pse meshkujt vuajnë më shumë pas ndarjes?

Jo çdo lidhje mund të funksionoi e të përfundoj me martesë, janë me mijëra raste kur edhe pse dy njerëz kanë dashuri të madhe për njëri tjetrin ajo lidhje përfundon me ndarje. Pas çdo ndarje është një lloj krize që njeriu e kalon me vuajtje dhe ndoshta i rrethuar vetëm nga vetmia.

Në shumë raste meshkujt janë ata të cilët vuajnë më shumë, kjo pasi ata mendojnë se kanë qenë të pamjaftueshëm dhe i mundon fakti që nuk do ta kenë më atë femër. Për më tepër meshkujve iu duhet më shumë kohë nga një ndarje që të ndihen mirë, pasi nuk e kanë besimin e mjaftueshëm në vete që të nisin një lidhje të re. Kjo kohë e “zisë” mund të zgjasë me vite të tëra.

/lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *