MODELET E REJA TË TELEFONAVE QË DO TË DALIN NË TREG GJATË 2019-ËS

MODELET E REJA TË TELEFONAVE QË DO TË DALIN NË TREG GJATË 2019-ËS

Jo më surpriza sa i takon modeleve të reja që pritet të dalin në tregun e telefonave.

Gjatë vitit 2019-të një sërë formatesh të reja pritet të dalin në shitje. Kompanitë e telefonave smart kanë bërë publike modelet e reja e konkretisht: iPhone XI, Samsung Galaxy S10, Huawei P30, OnePlus 7 dhe Galaxy F.

Nga ana tjetër ende nuk është konfirmuar zyrtarisht, pro thuhet se kompanitë do të realizojnë telefona me ekran të madh që do zënë dhe pjesën e përparme të pajisjes.

/Insajderi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *