​Toyota Prius merr pamje sportive (Foto)

​Toyota Prius merr pamje sportive (Foto)

Edhe pse Toyota Prius është larg nga një makine sportive, shumë pronarë dëshirojnë të “ndryshojnë” pamjen e saj.

Kështu, Toyota Racing Department (TRD) solli Prius një përbërje shumë tërheqëse sportive.

Përveç parakolpave sportive dhe pragjeve, si dhe pjesës së pasme agresive të makinës, ka edhe rrota aliazh në rangun e 15-18 inç.

Toyota gjithashtu ka përmirësuar disa prej karakteristikave “harduer”, si p.sh. duke shtuar sistemin e trafikut të kontrollit të lëvizjes për drejtimin më të rehatshëm të vozitjes.

Gjenerata e re Prius vjen në fillim të vitit të ardhshëm me një opsion me të gjitha rrotat dhe çmimi i shitjes në SHBA do të jetë rreth 27,300 dollarë.

/Observer/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *