Penelope Cruz: Jam e lumtur si nënë

Penelope Cruz: Jam e lumtur si nënë

Aktorja ka folur hapur për amësinë, por edhe vitet e dashurisë me bashkëshortin e saj, Javier Bardem Çifti u takuan gjatë xhirimeve të filmit “Jamon, Jamon” në fillim të viteve 90, por dashuria mes Penelope dhe Javier lulëzoi  në vitin 2007, kur u takuan sërish në grupin “Vicky Cristina Barcelona”.

Që atëherë, ata janë të pandashëm, dhe fëmijët e tyre, Leo, Luna, u sollën lumturi të veçantë në jetë. Megjithëse aktorja spanjolle gjithmonë thotë se familja e saj është në vendin e parë dhe për këtë arsye ka zvogëluar numrin e filmave që bën çdo vit, ajo kurrë nuk flet për fëmijët e saj në intervista. Megjithatë, kësaj radhe bëri një përjashtim.

“Jam më e lumtur që jam nënë, por më ka habitur shumë gjëra rreth amësisë. Është si një revolucion i vogël në ju. E gjithë bota duket ndryshe. Ju kurrë nuk do të mendoni për veten, dhe mendoj se është mirë. E gjitha ndodh në sekonda, “tha Penelope Cruz. /fax.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *