Samsung prezanton televizorin e së ardhmes MicroLED

Samsung prezanton televizorin e së ardhmes MicroLED

Vitin e kaluar në aktivitetin CES Samsung foli për panelët modularë MicroLED dhe tha se ato janë televizorët e së ardhmes.

Këtë vit kompania tregoi panelët MicroLED të kombinuar së bashku krijojnë një ekran 219-inç. Samsung e quan “The Wall.”

Me këto panele MicroLED kompania mund të ndërtojë ekrane në madhësi dhe formën që dëshiron.

Samsung gjithashtu prezantoi një version më të vogël të “The Wall” me rezolucion 4K dhe madhësi 75-inç.

Premtimi më i madh i këtyre panaleve MicroLED është cilësia që duhet të rivalizojë por edhe të mundë ekranet OLED.

Detaje rreth ekranit 75-inç MicroLED por nuk ka për të qenë i lirë. Sakaq ekrani monstruoz 219-inç mund të shkojë deri në 100,000 dollarë. /alsatm/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *