CES 2019: Zbulohet koncept dizajni i taksive fluturues të Uber

CES 2019: Zbulohet koncept dizajni i taksive fluturues të Uber

Uber nisi si një kompani që kujdeset për udhëtimin, një shërbim që ofrohet si një alternativë për taksitë. Kompania më vonë zgjeroi ofertat e tyre ku ata filluan të përdorin makinat e tyre dhe shoferët për të ndihmuar në shpërndarjen e ushqimit. Kjo nuk është e çuditshme pasi kompanitë duhet të evoluojnë, dhe së fundi kemi dëgjuar se Uber ishte duke planifikuar të pushtonte qiellin, në hapin e ardhshëm të tyre.

Tani në CES 2019, dizajni i konceptit të taksive fluturues Sky Uber është zbuluar. Quajtur Bell Nexus, ky është një koncept i taksit fluturues krijuar nga Bell, i cili është një nga partnerët e Uber në këtë departament. Koncepti do të shfaqë përdorimin e një sistemi hibrid elektrik të shtytjes dhe do të përdorë konceptin e ngritjes së firmës Bell.

Sipas Mitch Snyder, president i Bell, “Industria ka pritur zbulimin e taksive tonë ajror për një kohë tashmë, kështu që Bell është shumë krenar për këtë moment. Ne besojmë se dizajni, i marrë me qasjen tonë strategjike për të ndërtuar këtë infrastrukturë, do të çojë në vendosjen e suksesshme të Nexus Bell në botë. ”

Uber kishte deklaruar më parë se ata janë duke synuar të testojnë makinat e tyre fluturuese në vitin 2020. Sigurisht që ekziston edhe çështja nëse taksitë ajror do të bëhen trend, por është një koncept interesant, megjithatë. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *