Kjo pajisje po përpiqet të zëvendësojë telefonin dhe laptopin tuaj

Kjo pajisje po përpiqet të zëvendësojë telefonin dhe laptopin tuaj

Një kompani gjigante po synon që të gjejë një pajisje të re që do të zëvëndësonte telefonin dhe laptopin.

“Planet Computers” ka krijuar një pajisje që thotë se është në mes të telefonit e laptopit, por që mund t’i zëvëndësojë të dyjat.

“Cosmo Communicator” quhet ky model që është tejet praktik.

Pajisja e vogël përshtatet në xhepin tuaj, ka 6 GB RAM, dhe madje edhe një kamera 24 MP.

/Observer/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *