Kujdes! Ja tendencat e makeup-it për 2019

Kujdes! Ja tendencat e makeup-it për 2019

Dhe pse shpesh veprojnë po në të njëjtën mënyrë, duke vendosur shumë grim, e vërteta është se shumica e burrave nuk e durojnë dot grimin e rënduar në fytyrën e partneres.

Njollat që lë kremi pudër, pak buzëkuq në këmishë apo thjesht “mungesa e natyralitet” shpesh herë i acaron.Gjithsesi, këtë vit teknikat e make up-it kanë ndryshuar dhe çfarë vihet re është tendenca e një grimi minimalist, sipas ‘Anabel’.

1. Rouge në vend të konturimit!

2. Grimohuni për tu dukur pa make up!

3. Harrojeni theksimin e buzëve!

4. Ndriçimin e theksuar gjithashtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *