Vetëm 1 në 5 persona mund të gjejnë gabim në këtë foto: A mund ta gjeni edhe ju?

Vetëm 1 në 5 persona mund të gjejnë gabim në këtë foto: A mund ta gjeni edhe ju?

Diçka që nuk mund të mjaftojnë kurrë janë mashtruest e trurit.

Tani, të rinjtë e sotëm preferojnë të rrijnë me telefonat e tyre “të mençur” pa marrë parasysh koston, transmeton lajmi.net.

Është e vështirë të rezistosh kur të gjithë po shohin të njëjtën gjë.

Në një botë ku teknologjia bën gjithçka për ne, mendoj se është e dobishme të mbash trurin aktive me sfida të ndryshme.
Kam gjetur këtë imazh në internet më herët sot.

Diçka është e gabuar në foto

Kjo është një pamje e një shtëpie të vogël në fshat. Në sfond, ka kodra dhe livadhe, ndërsa në shtëpi do të shihni një portë, një mur guri dhe disa pemë. Por diçka është shumë e gabuar në foto – dhe detyra juaj është për të gjetur se çfarë!

Pra, ju keni një minutë kohë. Çfarë është e gabuar me këtë imazh?

Mos harroni, vetëm 1 në 5 e ka gjetur atë, kështu që kjo është në të vërtetë mjaft e vështirë.

Nëse doni një ndihmesë, mund t’ju them se ia vlen të vështroni pranë oxhakut dhe në një nga pemët më të larta.

Nëse kjo nuk ka ndihmuar, ne do të zbulojmë përgjigjen më poshtë!

Përgjigja e saktë është se era duket se goditet fort nga dy drejtime të ndryshme në foto. Tymi nga oxhaku fryn në të djathtë, ndërsa pema më e lartë merr lulëzim në të majtë. Kjo është e pamundur! /Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *