Druri njëqind vjeçar shëndërrohet në bibliotekë falas!

Druri njëqind vjeçar shëndërrohet në bibliotekë falas!

Organizata joprofitabile „Little Free Library“, në bashkëpunim me familjen Ajdaho arritën të formojnë një librari pa pagesë në kopshtin e tyre, mbi një dru më shumë se 100 vite të vjetër.

 

Libraria gjthashtu posedon edhe ndriçim të brendshëm dhe të jashtëm, dhe çati e cila i pengon ndikimet e këqija atmosferike. Gjitha librat huazohen pa pagesë.

Programi „Little Free Library“ egziston në 88 shtete, me më tepër se 75.000 librari të vogla të këtilla. /bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *