Thirrje për hulumtues të rinjë

Thirrje për hulumtues të rinjë

Forumi edukativ rinor (MOF) hap thirrjen për hulumtues të rinjë në kuadër të projektit për Qendra edukative për këshillim dhe fitues bursash alumni të Fondacionit Shoqëri e hapur.

Gjithë të interesuarit mund të lajmërohen individualisht ose si ekip më së voni me 21 janar (e hënë) 2019 në policy@mof.org.mk.

Për më tepër informata, klikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *