Miley Cyrus bëhet romantike në përvjetorin e lindjes së Liamit

Miley Cyrus bëhet romantike në përvjetorin e lindjes së Liamit

Miley Cyrus ka vendosur që të hap zemrën edhe publikisht me rastin e përvjetorit të 29 të lindjes së të dashurit, Liam Hemsworth.

Ky i fundit ka pasur arsye që gjatë ditës së djeshme të festoi me miqtë dhe familjarët, të cilët nuk harruan ta uronin në këtë datë këngëtarin.

Ajo ka ndarë me fansat disa prej gjërave të preferuara të saj që i gjen tek “mashkulli i ëndrrave”.

Mesazhi i plotë:

“L, Gëzuar ditëlindjen #1 tim…Kur u takuam, ti ishe 19, tani je 29…
Mendova të ndaja disa nga gjërat e mia të preferuara për personin tim të preferuar në nder të kësaj dite të veçantë.

Mënyra se si më sheh mua, mënyra si sheh qentë, derrat, kuajt, macet dhe peshqit tanë.

Mënyra si sheh familjen tënde…miqtë…të panjohurit…në jetë.

Mënyra si e sheh oqeanin dhe mënyra se si gjithnjë merr kohën tënde.

Mënyra se si del jashtë kur të pyes “si është koha?” në vend që thjesht të kontrollosh telefonin…

Pamja në fytyrën tënde kur merr lajme të mira dhe se si i sheh lajmet e këqija. E dashuroj se si gjithnjë i provon gjërat në mënyrën tënde, por nuk je kurrë shumë krenar për të kërkuar ndihmë.

(Po, e kam kuptuar dhe kam mbajtur shënime, jam një punë në progres). Mënyra si pikturon, ngjyrat që zgjedh/Telegrafi/

/Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *