Shumë të mira nga ecja në mëngjes

Shumë të mira nga ecja në mëngjes

Nganjëherë ndjeheni të rraskapitur nga rutina që e jetoni çdo ditë. Ju duket se nuk keni kohë të majftueshme që të dilni jashtë dhe të merrni pak ajër të freskët, ose të qetësoni kokën e të relaksoheni.

Ecja në mëngjes është tejet fitim prurëse dhe ndikon që të keni ditë të suksesshme, duke mos numëruar këtu të mirat që sjell për fizikun tuaj, përcjell KosovaPress.

Është vërtetuar se ata që vuajnë nga depresioni që ecin 36-60 minuta në ditë, kanë vërejtur përmirësime të dukshme në gjendjen e tyre.

 /KosovaPress/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *