Tri VIP shqiptare i bashkohen sfidës së Instagramit – Nora Istrefi, Ronela Hajati dhe Armina Mevlani ‘guxuan’

Tri VIP shqiptare i bashkohen sfidës së Instagramit – Nora Istrefi, Ronela Hajati dhe Armina Mevlani ‘guxuan’

Sfida më e re në Instagram është të publikosh një fotografi të 10-të vjetëve më parë!

Dhe dorën në zemër siç thotë populli, është goxha sfidë për të famshmit meqë aty këtu mund të kenë bërë ca ndërhyrje që ata s’do donin që të tjerët t’i dinin.

Mirëpo janë dy këngëtaret Nora Istrefi e Ronela Hajati ato që publikuan fotografitë e para 10-të vjetëve!

Po ashtu edhe blogerja shqiptare Armina Mevlani, publikoi jo një por një seri imazhesh të një dekade më parë dhe ajo s’ka ndryshuar shumë, pos që ka shtuar ca kilogramë që i rrijnë shumë mirë! /Prive.al

/Prive/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *