Rihanna hedh në gjyq të atin, nuk do ta besoni arsyen

Rihanna hedh në gjyq të atin, nuk do ta besoni arsyen

Këngëtarja Rihanna ka hedhur në gjyq babanë e saj, Ronald Fenty, për shkakun se ai ka shkelur copyright e markës së saj ‘Fenty’, duke e përdorur për të krijuar një agjenci talentesh.

Kujtojmë këtu, se Rihanna e ka regjistruar mbiemrin e saj si markë për produkte të ndryshme nga ato të bukurisë tek të brendshmet.

Kurse babai i saj e ka përdorur “Fenty” për punët e tij. Edhe pse nuk është i autorizuar të veprojë në emër të Rihanna-s, babai i saj është hequr si agjent i këngëtares ka “rezervuar” një turne të saj për 15 milionë dollarë dhe dy koncerte për 400 mijë dollarë.

Për këto ajo kërkon dëmshpërblim nga babai i saj, por një shifër e saktë monetare nuk është publikuar ende./gazetaexpress/

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/rihanna-hedh-ne-gjyq-te-atin-nuk-do-ta-besoni-ars-616767/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *