Dita ndërkombëtare e përqafimit

Dita ndërkombëtare e përqafimit

Sot është dita ndërkombëtare e përqafimit dhe lirish përqafoni të gjithë ata që doni dhe zbukurojani kështu ditën.

Ky kontakt i ngrohtë njerëzor ka një faktor shumë pozitiv psikik dhe fizik.

Edhe pas një dite shumë të vështirë, përqafimi me siguri se do të iu ndihmojë.

Ditën ndërkombëtare të përqafimit e shpalli më 1986 Kevin Zaborney, të cilin sot e quajnë edhe si ambasador i përqafimit.

Është provuar se përqafimet ndikojnë pozitivisht në shëndetin tuaj. Pra, mos hezitoni dhe përqafoni të dashurit tuaj çdo ditë. /lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *