E hëna e tmerrshme! Ja si të shmangni 21 janarin, ditën më të keqe të vitit

E hëna e tmerrshme! Ja si të shmangni 21 janarin, ditën më të keqe të vitit

“E urrej të hënën”, është pothuajse fjalia e parë e çdo personi kur zgjohet në mëngjesin e një jave të re. Por, e hëna e tretë e janarit thuhet se do jetë dita më e keqe dhe më depresive e këtij muaji.

Ja çfarë duhet të bëni që të shmangni 21 janarin e tmerrshëm:

-Sapo të ngriheni, thojini vetes se do jetë një ditë e bukur.

-Hani mëngjes me njeriun më të dashur që keni.

-Kaloni disa minuta duke lexuar libër pranë dritës natyrale.

-Mos harroni ti shtoni sallatë drekës.

-Hani cokollatë.

-Luani një lojë për të shkarkuar stresin.

-Filloni të planifikoni pushimet e fundjavës.

-Bëni një dush në darkë për tu qetësuar.

/Express/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *