Funksioni i ri i Facebook në mbështetje të kauzave dhe komuniteteve

Funksioni i ri i Facebook në mbështetje të kauzave dhe komuniteteve

Mbështetësit e këtyre peticioneve mund të diskutojnë me njëri tjetrin si dhe të krijojnë aktivitete dhe fushata dhurimi në Facebook.

Facebook do të lançojë një funksion të ri në platformë dedikuar peticioneve quajtur Community Actions raportoi TechCrunch.

Përdoruesit do të mund të krijojnë një peticion, të etiketojnë organizatat dhe institucionet përkatëse dhe të kërkojnë prej miqve të tyre mbështetje për kauzën.

Mbështetësit e këtyre peticioneve mund të diskutojnë me njëri tjetrin si dhe të krijojnë aktivitete dhe fushata dhurimi në Facebook. /shekulli/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *