Ndoshta i keni harruar, këto pajisje dikur “bënin namin”

Ndoshta i keni harruar, këto pajisje dikur “bënin namin”

Teknologjia është një nga fushat që përparon ndoshta më shpejt se cdo gjë tjetër.

Madje ka gjëra që ne nuk i mbajmë mend që i kemi përdorur dhe sot na duken një absurditet i gjallë.

Kështu ju mund të shihni disa prej këtyre teknologjive denozaurike në galerinë që shoqëron këtë lajm.

Ju kujtohet kur duhet duhet te vinim televizorin ne mode: Av qe ta lidhnim me kaseten?

Dikur nuk kishte GPS…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *