Shprehjet e fytyrës së kuajve që do ta bënin krenarë Jim Carrey (FOTO)

Shprehjet e fytyrës së kuajve që do ta bënin krenarë Jim Carrey (FOTO)

Kuajt janë kafshët madhështore dhe shumë të dobishme, jo vetëm në kuptimin e kalërimit, por edhe për terapi – është aprovuar se ata mund t’u ndihmojnë njerëzve me aftësitë e tyre motorike dhe funksionet neurologjike.

Por çuditërisht, ata kanë edhe sens të humorit, që është një terapi pozitive në vetvete!

Nëse sot nuk ndiheni të disponuar, hidhini një sy fotografive të mëposhtme:

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

18 Emotional Horses Whose Expressions Would Make Jim Carrey Proud

/Klan Kosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *