Rrotullohet në ajër, shumë afër trenit që po afrohej (Video)

Rrotullohet në ajër, shumë afër trenit që po afrohej (Video)

Raphaël Bourgeat-lami ka qëndruar në cepin e një platforme në Paris dhe është rrotulluar, në ajër, shumë afër trenit që po i afrohej.

Të pranishmit kanë shikuar të habitur, kur 24-vjeçari kërceu në momentin më kritik, duke rrezikuar të goditet, transmeton Telegrafi.“Ishte një sfidë mentale dhe shumë personale. Praktikova kur nuk ishte treni afër, pastaj e kreva me sukses edhe kur u afrua” ak thënë Bourgeat-lami.

Sa do që ishte një lëvizje e rrezikshme, përfundoi pa aksident apo ndjekje nga policia. Vetëm se nuk rekomandohet të kopjohet e njëjta, shkaku i ndonjë të papriture. /zhurnal/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *