Instagram shton si veçori të re disa efekte të pazakonta

Instagram shton si veçori të re disa efekte të pazakonta

Përdoruesit e Instagram tashmë mund të krijojnë efekte 3D, të cilat mund t’i kenë vetëm në imagjinatën e tyre, pas përditësimit të fundit.

Mjeti i ri lejon përdoruesit të dizajnojnë dhe të shtojnë objekte në realitet, të cilat mund t’i përfshijnë në ‘My Story’, transmeton lajmi.net.

Realiteti i ndërhyrë është një lloj teknologjie që lejon njerëzit të fusin objekte virtuale në jetën reale, duke lejuar njerëzit të shtrijnë imagjinatën e tyre në rrjetet sociale.

Një teknologji e tillë ka arritur të depërtojë tek aplikacione të ndryshme, përfshirë Snapchat-in dhe Instagram-in.

Për tiparet e reja, Instagram tha se do të përdorë Spark AR, platformën e realizuar të shtuar nga Facebook, e cila zotëron Instagram-in.

Efektet dhe filtrat e ngjashëm të bërë me Instagram kanë qenë më parë të disponueshëm në aplikacion, por ky azhurnim do t’i lejojë përdoruesit të ndërtojnë modelet e tyre të personalizuara. /Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *