Vila luksoze më e fortifikuar në botë

Vila luksoze më e fortifikuar në botë

Është një fortesë 200 vjeçare që nga jashtë nuk të tërheq aspak, pasi nuk mund të shihet as si kështjellë, as si vilë.

Ajo u ndërtua në Britani si një foertesë me tulla, për të mbrojtur ishullin nga Napoleoni.

Por ajo që ofrohet brenda është vërtet befasuese. Prona me tre dhoma gjumi është përshkruar si një nga më të veçantat në Britani.

Brenda është e pasur me arkitekturë moderne, shkallë elegante dhe tarracë me pamje të mrekullueshme. Banesa 200-vjeçare shitet për rreth 1.3 milionë euro.

         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *