E Jashtëzakonshme: Afër 2 Milionë Kërkesa Për Ta Parë Ndeshjen Kosovë – Çeki

E Jashtëzakonshme: Afër 2 Milionë Kërkesa Për Ta Parë Ndeshjen Kosovë – Çeki

Brenda pak minutash u shitën të gjithë biletat për ndeshjen Kosovë – Republika Çeke, duel i cili zhvillohet më 7 shtator në “Fadil Vokrri”.

Ky informacion tashmë është konfirmuar edhe nga ‘tiks.app’, që ka njoftuar se brenda 20 minutave kanë qenë 1.871.000 klikime, teksa ka falenderuar të gjithë të interesuarit.

Stadiumi “Fadil Vokrri” ka kapacitet 12.500 ulëse dhe edhe kësaj radhe pritet të jetë plotë.

Gjithsesi kjo nuk është hera e parë që biletat e Kosovës shiten brenda pak minutash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *