Në mesin e shkretëtirës së pafund, turistja u la në një pishinë natyrale

Në mesin e shkretëtirës së pafund, turistja u la në një pishinë natyrale

Bridget Thrackwray nga Zelanda e Re, është pjesë e është pjesë e Expedition Earth, që u la në një pishinë të vogël natyrale, në mesin e një shkretëtire të pafund.

Turistja 25-vjeçare, ka treguar se si duket ky fenomen i rrallë, në hapësirën e braktisur në Danakil Depression të Eritresë, tarnsmeton Telegrafi.

“Shkretëtira është në pjesën më të ulët të planetit, afro 127 metra poshtë nivelit të detit, derisa uji në pishinë ishte shumë i kripur” ka thënë shkurt Thackwray.

Zona ku ndodhet kjo pishinë, ka edhe burime tjera ujore që sjellin vetëm sasi të pakta uji, ndërsa shkuarja aty, është e rrezikshme nga forcat rebele.

Realizimi i këtyre pamjeve të shkurtra, ka kërkuar angazhim shumë të madh të forcave ushtarake, si dhe udhëheqësve që e njohin terrenin mirë. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *