U vendos! Përpara jush, mashkulli shqiptar me trupin më të bukur!

U vendos! Përpara jush, mashkulli shqiptar me trupin më të bukur!

Pas sondazhit për Miss Bikinin, pra të famshmen shqiptare me trupin më të bukur (lexo këtu), “iconstyle.al” ju dha mundësinë të zgjidhni mashkullin shqiptar me trupin më seksi!

Përmes një sondazhi ne sollëm fotot e të famshëmve shqiptarë nga plazhi dhe ju zgjodhët atë që meriton vendin e parë për trupin më të bukur!

Nuk e dimë nëse keni ndonjë kundërshtim, por mashkulli shqiptar me trupin më të bukur është Capital T.

Këngëtari shqiptar, i cili do të organizojë një koncert recital në Tiranë më 19 korrik, ka rrëmbyer vendin e parë në sondazh me mbi 1500 vota.

Pas e ndjek Ledri Vula në vendin e dytë dhe reperi Noizy në vendin e tretë.

Ish-kapiteni i Kombëtares Lorik Cana numëron vendin e katërt, ndërsa moderatori Florian Agalliu vendin e pestë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *