Aktori i njohur: Marilyn Monroe më morri virgjërinë në moshën 15 vjeçare

Aktori i njohur: Marilyn Monroe më morri virgjërinë në moshën 15 vjeçare

Aktori amerikan ka befasuar publikun me deklaratën e fundit.

Aktori, tani 75 vjeçar, i cili është i njohur për rolin e tij si Carlo Rizzi në filmin klasik, thotë se Monroe do të ishte prapa grilave nëse kjo gjë do të ndodhte sot. Por të dy e vazhduan miqësinë deri në vdekjen e saj në vitin 1962.

Gianni Russo ka treguar se si Marilyn Monroe ia mori atij virgjërinë kur ai ishte 15 vjeçar dhe ajo ishte 33 vjeçare.

Russo, duke folur për The Sun, tha se “Ajo më mësoi çdo gjë që di. Mendova që isha djali më me fat në botë por nëse një gjë do të ndodhte sot, mendoj se ajo do të arrestohej dhe prindërit e mi do të tentonin që të fitonin para nga kjo punë”, shkruan Daily Mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *