Barbie shkupjane protagoniste e episodit të rradhës në Bon Zo

Barbie shkupjane protagoniste e episodit të rradhës në Bon Zo

Pas Gostivarit, ekipi i Bon Zon Entertainment ka udhëtuar sërish drejt Shkupit. Atje takuam një profesoreshë të muzikës, e cila ligjëron lëndën solfezho dhe dirigjim në shkollën e mesme të muzikës në Shkup, “Ilija Nikolovski-Luj”. Kaltrina Kryeziu është protagoniste e rradhës në Bon Zo. Flet për jetën e saj si nënë, blogere, profesoreshë dhe make up artiste. Për më tepër na ndiqni sonte në linkun e më poshtëm në ora 20:00!

/BonZo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *